1989 yılından bu yana, dinamik ve yenilikçi Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) çözümleri konusunda uzmanlaşan IAS (Industrial Application Software), 27 Eylül 2017 Çarşamba günü CVK Park Bosphorus Hotel’de canias ERP Live etkinliğiyle aday ve müşterileriyle buluştu.

canias ERP Live

Dünya çapında 27 ülkede, 50’den fazla partner ile 700’den fazla müşteriye ERP çözümleri sunan IAS (Industrial Application Software), canias ERP Live ile katılımcılarına canias ERP yazılımının sunduğu tüm yenilik ve avantajlardan haberdar olma fırsatı sundu.

Yoğun katılımcı desteğiyle gerçekleşenen etkinliğin açılışını IAS CEO’su Behiç FERHATOĞLU yaptı. Behiç FERHATOĞLU’nun ardından Fütüristler Derneği Kurucusu ve Onursal Başkanı Alphan MANAS’ın yaptığı sunum davetlilerin ilgi ve beğenisini topladı. IAS CTO’su Hakan ÖZKARA’nın canias ERP Live etkinliğinin temasına yer verdiği sunumunu sonrasında davetliler; canias ERP IQ, Mobilite, Bütçe Uygulamaları, Update2 (Ara Versiyon Yenilikleri) ‘nin detaylı olarak aktarıldığı sunumlara katılım sağladı.

Canias ERP Live Sunumları

canias ERP IQ sunumunu Global Teknik Çözümler Danışmanı Burak BAYRAKDAR, Update2 (Ara Versiyon Yenilikleri) sunumunu Teknik Çözümler Koordinatörü Çiğdem DÖNMEZ, Bütçe Uygulamaları sunumunu Proje Koordinatörü Murat KARSLI, Mobilite sunumunu Teknik Çözümler Müdür Yardımcısı Celal Bilgin gerçekleştirdi. 3 ayrı salonda eş zamanlı ve tekrarlı olarak yapılan sunumlara ilgi oldukça yoğundu.

Canias ERP Live Forum

Davetliler sunumların ardından ana salonda yapılan, son zamanların en merak edilen konularından olan Endüstri 4.0 Forumuna katılım sağladı. Foruma konuşmacı olarak; IAS CTO’su Hakan ÖZKARA, Ege Üniversitesi İşletme Bölümü Yönetim Bilişim Sistemleri Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Haluk SOYUER, Bilgi-Bahçeşehir Öğretim Görevlisi ve Popular Science Türkiye yazarı Kozan DEMİRCAN ve Ar-Can Makine Genel Müdürü Cem İNAM, davetlilerle buluştu.

Etkinlik tüm davetlilerin katıldığı CVK Hotel’in Roof’undaki kokteyl ile son buldu.

Özel Röportajlar

Etkinlikte ERP Haber olarak IAS Group CEO’su Sn. Behiç Ferhatoğlu ve IAS Group CTO’su Sn. Hakan Özkara ile özel birer röportaj gerçekleştirdik. Bu Röportajlara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.