Kurulduğu günden bu yana Almanya’da kurumsal yazılım çözümü CANIAS ERP’nin eğitim ve danışmanlık hizmetlerine devam eden IAS, müşterilerine daha hızlı hizmet verebilmek, bölgedeki müşterilerine daha yakın olmak ve pazar potansiyelini artırmak için Düsseldorf’ta ikinci ofisini açtı.

Düsseldorf

 

IAS’nin ERP alanında uzman, güçlü ve deneyimli Almanya kadrosu, otomotiv, tekstil, makine, elektrik – elektronik, donanım, PVC sistemleri ve çelik gibi birçok sektörden, aralarında Dörrenberg, Doyma, Aluplast gibi firmaların da bulunduğu 120’nin üzerinde müşterisine, Karlsruhe ve Düsseldorf ofisleri ile hizmet vermeye devam edecek.

cms2014_07_14_163058050838_page_x0

ERP sektöründe 25.yılını dolduran IAS, stratejik açıdan önemli bir kilometre taşı olan Düsseldorf ofisinin açılışını müşterilerinin katılımı ile yeni binasında gerçekleştirdi.

Açılış konuşmasını yapan IAS GmbH Genel Müdürü Cansever Sezer, “Düsseldorf ofisinin hizmete başlaması IAS’nin büyüme hedefleri için atılmış önemli adımlardan birisidir. Pazar faaliyetlerimiz için yeni ofisimizin bulunduğu konumun bir fırsat olacağını ve müşterilerimizle olan ilişkilerimizin kuvvetleneceğini düşünüyoruz. Bu ofis ile birlikte Almanya’da daha sağlam bir yere sahip olduk.” dedi.