ERP HABER – Şirketin gelecek hedeflerinin belirlenmesi amacıyla gerçekleştirilen konferansta, önümüzdeki yıllarda sektörü etkileyecek olumlu olumsuz akımlar, kurulduğu günden bu yana IAS ’nin ve CANIAS ERP’nin geçirdiği evrim tartışıldı. İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Yrd.Doç.Dr. Sezi Onar Çevik moderatörlüğünde gerçekleştirilen konferansta katılımcılar şirketin hizmetleri, ürünleri ve teknik altyapısıyla ilgili olarak fikirlerini paylaştıkları bir platform sunuldu.

IAS ‘ın başarısının sırrı entelektüel sermaye

Konferansın kapanış konuşmasını yapan IAS Grup CEO’su Behiç Ferhatoğlu, oldukça verimli iki gün geçirildiğini belirterek; “25 yıla yakın zamandır işletmeler için kurumsal çözümler üretiyoruz. Bugün 150 kişinin çalıştığı, 20.000’den fazla kullanıcısıyla, başta Avrupa, Türkiye ve Ortadoğu olmak üzere, kendi ofisleri ve çözüm ortaklarıyla operasyonlarını başarılı devam ettiren bir şirket haline geldik. Kuşkusuz bu başarının arkasında siz çalışma arkadaşlarımız ve şirketimize kattığınız entelektüel sermaye yatıyor.

Geleceğe daha sağlam bir şirket bırakabilmek için her alanda kurumsallaşma çalışmalarımızı devam ediyoruz. Bu anlamda karşılıklı güven, açık ve etkin iletişim temeline dayanan, ortak aklın bireysel akıldan daha üstün olduğunu kabul eden bir şirket olarak yolumuza daha da kararlı olarak devam edeceğiz.” dedi.