IFS üst üste dokuz yıldır Great Place to Work listesinde en iyi işveren seçiliyor. Global kurumsal uygulamalar şirketi IFS, bir kez daha İsveç’teki en iyi işverenlerden biri seçildi.

IFS  en iyi işveren seçildi

 

IFS, 26 Mart tarihinde Stockholm-İsveç’te düzenlenen 2018 Great Place to Work ödül töreninde, büyük ölçekli işletmeler kategorisinde üst üste dokuzuncu kez en iyi iş yerleri listesine girdi.

IFS Kurumsal İnsan Kaynakları Direktörü Roger Arnroth, ödül hakkında şunları ifade etti: “Bir kez daha en iyi iş yerlerinden biri olarak adlandırılmaktan onur duyuyoruz. Global iş gücümüze her zaman olumlu ve iş birliğine dayalı bir çalışma ortamı sunmaya çalışıyoruz ve aldığımız bu ödül de bu konuda başarılı olduğumuzu kanıtlıyor.”

IFS’in Great Place to Work denetimlerinde yıllardır süregelen başarısı, katılımcı şirket kültüründen ve olumlu bir çalışma ortamı oluşturmaya yönelik uygulamalarından kaynaklanıyor. IFS bu alanda kendini sürekli geliştiriyor ve Great Place to Work araştırması da öncelik verilmesi gereken, gelişime açık alanların belirlenmesi açısından faydalı oluyor.

Great Place to Work, güvene dayalı ve yüksek performanslı iş yeri kültürünün oluşturulması, sürdürülmesi ve ödüllendirilmesi için faaliyet gösteriyor. Great Place to Work Güven Modeli ise 30 yıl boyunca her sene dünya genelinde milyonlarca çalışanın katıldığı Güven Endeksi Çalışan Anketi ile elde edilen verilere ve araştırmalara dayanıyor.

IFS’te kariyerinizi nasıl geliştirebileceğiniz hakkında detaylı bilgi almak ve mevcut iş imkanlarını görmek için: www.ifsworld.com/corp/company/careers/