Küresel kurumsal uygulamalar şirketi IFS, profesyonel hizmet firması Deloitte ile anlaşma imzalayarak Benelüks’te offshore, petrol, gaz ve denizcilik endüstrisinde IFS Applications™ kurulumu için stratejik ortaklık kurdu.

ifs_logo_new

Bu anlaşma ile IFS, ortak ağını genişleterek şirketin sektörde artması hedeflenen IFS Applications talebini karşılamasına olanak tanıyacak daha büyük bir ticari erişim alanına ve ek uygulama kaynaklarına sahip olmasını sağladı.

Deloitte da IFS ile ortaklığı sayesinde, performans, işlevsellik ve esnekliği ile tanınan ERP çözümü ile portföyünü genişletme şansını yakaladı. Deloitte, sektöre özel prosesler ve iş hedeflerinin nasıl desteklendiğine dair derin bilgisi ile her zaman doğru uzmanlığı ve deneyimi sunuyor. Tam eğitimli Deloitte-IFS Uzmanları da aynı şekilde müşterilerine kusursuz bir iş bilgisi ve teknoloji uzmanlığı sunacak.

Deloitte Danışmanlık Hollanda Ortağı Eric Vennix, “Bu ortaklık ile Deloitte, IFS Applications kurulumu için danışmanlık hizmetleri de dâhil olmak üzere iş ve sistem danışmanlığı ile ilgili olarak müşterilerin ihtiyaç duyabileceği tüm hizmetleri sağlayacak” dedi.

IFS, ürün tekliflerini artırmak, yeni pazar talebi yaratmak ve Deloitte’un varlığından faydalanmak için en son teknolojileri benimseyerek ve kullanarak ulaşılabileceği iddialı büyüme hedeflerine sahip. IFS Benelüks İdari Yöneticisi Marco Verdonschot, “Bu hedeflere ulaşarak hem IFS hem de Deloitte gelirlerini artırırken ve daha büyük pazar penetrasyonuna sahip olurken piyasada rekabet avantajlarını da korumaya devam edecek” dedi.

IFS VP Global Alliances Başkan Yardımcısı David Eager ise “Küresel büyüme stratejimizin önemli bir parçası olan IFS Ortak Ağını genişletmiş olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz” dedi ve ekledi: “Deloitte gibi endüstri lideri şirketler ile iş birliği yaparak daha büyük ve daha küresel müşterileri hedeflemeye devam ederken kaynak ulaşılabilirliğimizi de artırıyoruz.” Ortaklık, diğer bölgelere olası bir genişlemeden önce ilk olarak Benelüks bölgesine odaklanacak.

Deloitte Hakkında

“Deloitte”, tüm dünyanın bağımsız firmalarından on binlerce profesyonelin seçkin müşterilere denetim, danışmanlık, mali danışmanlık, risk yönetimi, vergi ve ilgili hizmetler sağlamak üzere birlikte çalıştığı markadır. Bu firmalar, garanti ile sınırlı özel bir İngiliz şirketi olan Deloitte Touche Tohmatsu Limited (”DTTL”) üyesidir.

IFS Hakkında

IFS, büyüyen işletmelerin verimlilik sorunlarını çözmeye yardımcı ERP sistemleri geliştiren global yazılım firmasıdır. Sunduğumuz ürün ve hizmetler işletmelerin kaynaklarını daha verimli kullanarak daha iyi bir işletme performansı, büyüme ve rekabet avantajı yakalamasını sağlar.

IFS, 1983 yılında İsveç’te kurulmuştur ve dünya genelinde 60 ülkede 80 ofiste faaliyet göstermektedir. IFS’in yeni nesil ürünü “IFS Applications 8” benzersiz kolay kullanım özellikleri, işletmenin uçtan uca tüm ihtiyaçları kapsayabilen fonksiyonalitesi ve esnek mimari altyapısı ile her ölçekteki işletmelerin ihtiyacını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. IFS ERP Uygulamaları’nın bileşen tabanlı yapısı işletmelere adım-adım kurulup devreye alınma imkanı vermektedir.

Günümüzde aralarında BMW, Volvo, Saab, Emirates, Lockheed Martin, Amerikan Hava Kuvvetleri, Jotun gibi firmaların bulunduğu 3000’den fazla şirket 800.000’den fazla kullanıcı işlerini IFS Uygulamaları ile yönetmektedir. IFS ERP Uygulamaları Türkçe dahil 23 dilde kullanılabilmekte ve çoklu şirket, çoklu döviz ve uluslararası muhasebe sistemlerine yapısına tam destek sağlamaktadır.

IFS Türkiye ofisi 2004 yılında kurulmuştur ve bu tarihten itibaren hızlı bir büyüme göstererek aralarında Durmazlar Makina, KVK Teknoloji, Hakan Plastik, Aytaç Gıda, AGT, Samet Kalıp, Makel Elektrik, Bursa Beton & Çimento, Çemtaş, Noki, Teknorot Otomotiv, FNSS Savunma, SKT Otomotiv, Sinpaş İnşaat, Seranit, Müzekart, Dearsan Tersanesi gibi farklı sektörlerde 170’in üzerinde müşteri, 300’ün üzerinde kurulum ve 10.000’in üzerinde kullanıcıya ulaşmıştır.