IFS dünyada ve ülkemizde global ERP yazılımları arasındaki lider rolünü sürdürüyor. Gartner Magic Quadrant raporuna göre şirket, dünyada lider 2 ERP yazılımından biri. Türkiye’de de en çok kullanılan 2’nci ERP yazılımı. 

Global

IFS Türkiye Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergin Öztürk, 2017 yılında çift haneli bir büyüme oranı yakaladıklarını söylüyor. Bu süreçte Türkiye’nin lider şirketlerini portföylerine kazandırdıklarını belirten Öztürk, iş ortağı ağlarını da genişlettiklerine dikkat çekiyor.

IFS Türkiye, Türk sanayisinin en büyük 500’ten fazla başarılı şirketine hizmet veriyor. Öztürk, “Global bir yazılım şirketi olduğumuz için dünyadaki farklı endüstrilerdeki gelişmeleri, yenilikleri aynı anda müşterilerimize sunabiliyoruz. Dünyayla rekabet eden Türk şirketlerinin kurumsal kaynaklarının daha etkin yönetiminde çok başarılı  projeler gerçekleştirdik. İşletmelerin büyümelerini, daha az kaynakla daha verimli olmalarını, kârlılıklarını artırmalarını sağladık. Onları “fit ve hızlı” hale getirdik” diyor.

Öztürk, işletmelerin dijital dönüşümlerine de yardımcı olup onları global rekabete hazırladıklarına dikkat çekiyor ve şöyle anlatıyor: “Bu noktada işletmelerimizin Endüstri 4.0“ın kazandırdıklarından yoğun bir biçimde faydalandıklarını görmeye başladık. Dijital dönüşüm ve Endüstri 4.0 işletmelerin işlerini hızlandırmada büyük rol oynayacak. IFS olarak bunun öncülüğünü yapacağız. Biz de dijital dönüşüm yatırımlarıyla büyüyen işletmelere destek olup onlarla birlikte büyümeye devam edeceğiz