Global Kurumsal Yazılım pazarının liderlerinden IFS, dünya çapındaki IFS ekosistemini buluşturan IFS World Conference etkinliklerine 2015 yılı Mayıs ayında Boston’da devam ediyor.

ifs-world-conf-2015

IFS Dünyası Boston’da

Tüm dünyadan IFS ERP kullanıcılarını, IFS çözüm ortaklarını ve IFS çalışanlarını bir araya getiren IFS WORLD CONFERENCE, bu yıl 5-7 Mayıs 2015 tarihinde Amerika’nın Massachusets Eyaleti’nin başkenti Boston’da düzenleniyor. Konferans bu sene de her sene olduğu gibi IFS ERP Uygulamaları ile ilgili 100’den fazla konu, üst düzey eğitimler, çok özel konuşmacılar ve ilginç şovlar ile ERP dünyasında fark yaratacak.

IFS World Conference 2015’in Ana Konuşmacısı; Wikipedia’nın kurucusu olan ve TIME dergisinin ‘dünyanın en etkili 100 kişisinden biri’ olarak belirttiği JIMMY WALES. Girişimci bir ruh ve iş vizyonu ile kitlelerin web e bakış açısını değiştiren Wales, IFS WOCO’da katılımcıların da iş vizyonunu genişletecek.

Bir diğer konuşmacı ise BEN COHEN. Dünyaca ünlü Rugby oyuncusu olan ve 2003 Rugby Dünya Kupasını alan takımda yer alan Cohen, dönüşüm ve değişimin pozitif gücünü anlatacak.

Konferansın diğer konuşmacılar ise; IFS’in stratejisinin mimarlarından ve IFS CTO’su Dan Matthews, pozitif ve eğlenceli sunumu ile IFS teknolojisindeki yeniliklerden haberler verecek. Konferansın bir diğer konuşmacısı ise Thomas Sald. 2006 yılından bu yana IFS Ar&Ge Başkan Yardımcılığını yürüten Sald, IFS’in kullanıcı verimliliğine yönelik çalışmalarını paylaşacak.

Konferansın moderatörlüğünü ise pek çok ünlü isimle yaptığı röportajlarla ses getiren deneyimli sunucu Jon Briggs yapacak.

Yapılacak 100 den fazla sunum ile IFS dünyasındaki yeniliklerden haberdar olmak, IFS uzmanları ile tanışarak yepyeni IFS özellikleri hakkında sorular sormak, IFS çözüm ortakları ile tanışarak çok farklı çözümlere ulaşmak ve Boston’da eğlenceli 3 gün geçirmek için 5-7 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan IFS World Conference’ı kaçırmayın.

Detaylı bilgiye www.ifs.com.tr adresindeki IFS WOCO 2015 bölümünden ulaşabilirsiniz.