ERP HABER – IFS Türkiye’nin büyüyen işletmelerin verimlilik sorunlarını çözmek üzere geliştirdiği IFS ERP Uygulamaları’nın, sektörlerin ihtiyaçları ve süreçleri göz önünde bulundurularak geliştirilmiş sektörel çözümlerinin tanıtılacağı seminer zinciri  “İnşaat Günü” ile başlıyor.

İnşaat sektörünün proje tabanlı yapısı ile kendine has süreçler barındırdığını bilen IFS, proje tabanlı endüstriler konusunda dünya genelindeki tüm know-how’ını birleştirerek 15 yıldan fazla zamandır İngiltere’deki Ar-Ge merkezinde tasarlanıp geliştirilen IFS İnşaat ve Taahhüt Çözümü’nü Türk İnşaat firmalarına sunacak.

IFS ERP Uygulamaları İnşaat Günü

IFS ERP Uygulamaları İnşaat Sektörü Çözümleri

10 Mart Perşembe günü İstanbul Ritz Carlton Otel’de, 13.30-17.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan seminerde, proje tabanlı endüstrilerde ERP entegrasyonunun nasıl yapılabileceği, inşaat sektörüne ait süreçlerin ERP üzerinde yönetilmesi ve inşaat sektörünü ilgilendiren diğer tüm uygulamalarda IFS ERP İnşaat Çözümü’nün sunacağı özellikler katılımcılara anlatılacak. Ayrıca IFS müşterilerinden SİNPAŞ’ın ERP projesini yönetmiş olan ERP Uzmanı, Taner Akkaş proje süreçlerine ait detayları dinleyicilerle paylaşacak.

Seminerde iş programı yönetiminden, proje bütçe ve maliyet izlemeye, şantiye süreçlerinden taşeron yönetimine tüm süreçlere yönelik entegre IFS ERP Uygulamaları anlatılacak. Ayrıca inşaat sektörünün yetkin kurumlarından İNTES (Türkiye İnşaat Sanayicileri İşvenler Sendikası) Genel Sekreteri Sayın H. Necati Ersoy başkanlığında, sektörün öncü isimlerinin yer alacağı, sektörün sorunlarının ve çözüm yollarının tartışılacağı bir panel de gerçekleştirecek. IFS yetkilileri, ilki 2009 yılında Ankara’da gerçekleştirilen İnşaat Günü’nün yoğun ilgi gördüğünü ve sektörün hızla büyürken süreçlerini kontrol altına alabilmek için özel çözümlere  ihtiyaç duyduğunu, belirtiyor.

IFS İnşaat Günü’ne ait diğer detayları www.ifs.com.tr adresinden öğrenebilir, 0 216 545 96 96 nolu telefondan ücretsiz kayıt olabilirsiniz.