Dünyanın lider kurumsal yazılım firması IFS, Ege Bölgesi müşterileri ve sanayicileri ile Kaya İzmir Thermal Otel’de bir araya gelecek.

Dünyanın ve Türkiye’nin tercih edilen lider ERP yazılımlarımlarından olan IFS Applications’ın farklı endüstriler için sunduğu çözümlerinin anlatılacağı etkinlik, 18 Nisan 2018 Çarşamba Günü, Kaya İzmir Thermal Otel’de düzenlenecek.

izmir

IFS’in dünyada, Türkiye’de ve Ege Bölgesi’nde uygulama örneklerinin paylaşılacağı etkinlikte, endüstri modelleri ve IFS Applications’ın bu endüstrilerde sunduğu çözümler detayları ile paylaşılacak.

IFS Endüstri Günleri’nin İzmir ayağı olarak düzenlenen etkinlik, özellikle dijital dönüşümün yarattığı güçle dünya ile rekabet etmek isteyen, farklı üretim modellerine sahip ve bu konuda çözüm arayışında olan işletmeler için de yol gösterici nitelikte olacak.

Etkinlikte süreçlerini IFS Applications ile yöneten şirketlerin yöneticileri de deneyimleri ve IFS Applications’ın sunduğu çözümler hakkında bilgi paylaşımında bulunacak.

İzmir’de düzenlenecek olan etkinliğe yönelik olarak IFS Türkiye Pazarlama Müdürü Öznur Tekiner Şirin şunları belirtti. “ ‘Farklı Üretim Metodları için ERP Startejileri’ etkinliğini İzmir’de gerçekleştirmekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Ege Bölgesi, Türkiye sanayi kuruluşlarının %16’sını bünyesinde bulunduruyor ki bu da endüstrinin büyüklüğünü gözler önüne seriyor. Dünya ile rekabet eden Ege Bölgesi sanayisi ile dijital dönüşümün mihenk taşı olan ERP çözümümüz IFS Applications’ın sunduğu avantajları paylaşmak, Ege sanayisi için de büyük bir fırsat yaratacaktır.”

IFS

IFS Applications, İzmir ve Ege Bölgesi’nde APM Terminals, ESHOT, Kanat Boya, Ektam, Tolon Makina, Baylan, Kroma ve Ozanteks gibi pek çok farklı endüstrilerde öncü firma tarafından kullanılıyor.

Etkinlik 18 Nisan Çarşamba Günü Kaya İzmir Thermal & Convention’da 12.00’da başlayacak. Ücretsiz olacak etkinlik için kayıt zorunluluğu bulunuyor. Kayıt bilgilerine www.ifs.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.