ERP HABER – IFS Türkiye, Kurumsal Varlık Yönetimi uygulamasının Bakım ve Onarım Çözümü ’nü 22 Şubat’ta The Ritz Carlton Otelde gerçekleştirdiği seminerde katılımcılarla paylaştı. Yoğun varlık gerektiren işletmelerin tesis ve ekipman bakımlarının yönetilmesi için IFS’in sunduğu çözümler, konunun uzmanı danışmanlar ve çözümü işletmesinde kullanan firmaların sunumları ile uygulamalı olarak anlatıldı.

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Halefşan Sümen’in “Proses Endüstrisinde Bakım Yönetimi” konulu açılış konuşması ile başlayan seminerde İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müd. Yrd. Osman Orman kullanmakta oldukları Bakım ve Onarım çözümünün kurumlarına sağladığı faydaları, katılımcılarla paylaşarak, tüm kapsamıyla konu hakkında ziyaretçiler bilgilendirildi. Enerji, çimento, ulaşım, metal, kimya ve inşaat sektörünün yetkililerinin büyük ilgi gösterdiği etkinliğin sonunda tüm katılımcıların çözümün detaylarına ilişkin soruları da IFS danışmanları tarafından cevaplandı.

IFS’in en başarılı ve en iddialı uygulamalarından biri olan IFS Bakım ve Onarım Çözümü, , Dünyanın en büyük hidroelektrik santrali Tree Georges’dan, Oslo Havaalanı’na, açık deniz petrol çıkarma tesislerinden, büyük belediye kurumlarına, Avrupa’nın sayılı büyük limanlarından, hepimiz için kritik bir rol oynayan nükleer enerji santrallerine kadar bir çok global firma tarafından kullanılmaktadır.

Etkinlik hakkında değerlendirme yapan IFS Türkiye Pazarlama Müdürü Öznur Tekiner, “Seminerde hedefimiz, yoğun ekipman ve işletme bakımı olan firmalara, işetmelerinin bakım ve onarımını en optimum şekilde yapabilmelerini sağlayan IFS çözümlerine ilişkin bilgi vermek ve bu konuda yaşadıkları ve yaşayabilecekleri sorunlar konusunda firma yetkililerini bilgilendirmekti. Etkinliğe katılan 100’e yakın firma ve yetkililerinin konuya ilişkin çözümlerimiz konusunda daha net fikir sahibi olmalarını sağladığımızı düşündüğüm bu etkinlik,  kurumların IFS Bakım & Onarım Çözümü ile işletmelerinin ekipman ve işletme bakım maliyetlerinin kontrolünü sağlıyor. Bu hiç şüphesiz ki çözümü kullanan firmalara çok büyük artılar kazandıracak. Tabi IFS’in sunduğu çözümlerden sadece biri olan Kurumsal Varlık Yönetimi bu etkinliğimizin konusuydu. Planladığımız etkinlikler var ve bu etkinliklerde IFS’in diğer önemli çözümleri de ilgilenen firmaların eşliğinde gerçekleştirilecek.’’ dedi.