Lider global kurumsal uygulamalar şirketi IFS, Sauber F1 Takımı’nın 2016 FIA Formula 1 (F1) Şampiyonası en büyük resmi partnerlerinden oldu.

sauber f1

IFS tüm dünyadaki işletmelere operasyonlarını etkin bir şekilde yönetmeleri, trendleri ve fırsatları tanımlamaları, buna yönelik karar alabilmeleri ve değişimi faydaya çevirebilmeleri için sunduğu yazılımlar ile ün yapmış bir şirkettir.Bir milyonun üzerinde kullanıcısı ile IFS, bağımsız analistlerce ve araştırma şirketlerince Kurumsal Kaynak Planlama (ERP), Kurumsal Varlık Yönetimi (EAM) ve Kurumsal Hizmet Yönetimi (ESM ) çözümleri alanında sektör lideri olarak kabul ediliyor.

IFS markası her iki Sauber C35’in arka kanadının uç kısmında ve monocoquenun tavanında, Marcus Ericsson’un ve Felipe Nasr’ın pilot kıyafetlerinde ve kasklarında ve takım üyelerinin tulumlarında yer alacak. Logolar Barselona’daki ilk kış testi süresince Sauber C34 Ferrari logolarında da yer alacak.

Sauber F1 Takım Patronu Monisha Kaltenborn, “IFS’i Sauber F1 Takımının en büyük partnerlerinden olarak kucaklamaktan mutluluk duyuyoruz. Formula 1’in ilgi beklediği böyle bir zamanda güçlü markaların yanı başımızda olması bizim için çok önemli. IFS ile birlikte hem yaklaşan sezon hem de gelecek sezonlar için güçlü bir temel atmış oluyoruz. İşbirliğimiz, her iki şirketin de verimli bir ortaklık için esas olan performans, ileri teknoloji ve yüksek kalite standartları konusunda aynı değerleri paylaştığının kanıtıdır. IFS ile çalışmaya can atıyor ve uzun ve başarılı bir işbirliği inşa etmeyi amaçlıyoruz.”

IFS CMO’su Mark Boulton, “Her iki şirketin de yeniliği taahhüt etmesi, tasarıma odaklanması ve verimli takım çalışmasının gücünün değerini bilmesi, IFS ve Sauber F1 Takımı arasındaki bu yeni ortaklığı sağlam temeller üzerine oturtuyor. IFS Applications 9’un başarılı bir şekilde lanse edilmesine öncülük eden bu nitelikler, biz IFS’in lider yazılım ve çözümleriyle global müşteri tabanımızı güçlendirmeye devam ettikçe çalışanlarımız ve ortaklarımız tarafından her gün deneyimlenmeye devam ediyor. Muhteşem bir sezon vaat eden Sauber F1 Takımıyla yaptığımız işbirliğinden gurur duyuyoruz.” dedi.