ERP HABER – Büyüyen işletmelerin verimlilik sorunlarını çözmeye yardımcı ERP çözümleri sunan, IFS Türkiye, 10 Haziran 2010 tarihinde İstanbul Marriott Hotel Asia’da gerçekleştirilecek “Yan Sanayide Yenilikçi Uygulamalar” Zirvesine destek veriyor.

IFS Türkiye, Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) ve Beyaz Eşya Yan Sanayiciler Derneği (BEYSAD) işbirliğinde düzenlenen zirve, Otomotiv , Beyaz Eşya ve Kalıp Endüstrisinde teknolojinin takibi, yaygınlaştırılması, doğru uygulamalara yönlendirme ve ticari işbirlikleri sağlamak hedefini güdüyor. Zirveye, Ulusal Kalıp Üreticileri Birliği (UKUB) ve Makina İmalatçıları Birliği (MİB) de destek veriyor.

IFS Türkiye yan sanayide yenilikçi uygulamalar zirvesi 2010

Bu yıl ikincisi düzenlenen zirveye, başta TAYSAD, BEYSAD, UKUB, MİB üyeleri olmak üzere otomotiv ve beyaz eşya ana – yan sanayi firmaların temsilcileri, makina ve kalıp imalatçıları ve yerli yabancı işadamlarının da aralarında bulunduğu 250’nin üzerinde kişinin katılımı bekleniyor. Zirve katılımcıları, etkinlik programına katılımları dışından ayrıca kurumsal tanıtım alanlarında, gün boyu Oracle Türkiye, Inspire IT, Katipoğlu Danışmanlık gibi firmaların ürün ve hizmetleri hakkında bilgi alabilecekler.

Zirve katılımcıları ve konuşmacıları arasında, TAYSAD Başkanı Celâl Kaya, BEYSAD Başkanı Bahadır Balkır, UKUB Başkanı Şamil Özoğul, MİB’den Yusuf Öksüzömer ve IFS Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Ergin Öztürk de yer alıyor. Ergin Öztürk, zirvede IFS’in “Yan Sanayilerde Akıllı Şirketler dönemi “  başlıklı bir konuşma yapacak.

Konuşmacıların üzerinde duracağı diğer konular arasında, yalın üretim uygulamaları, Kalıphanelerin Kâr Merkezi haline gelmeleri, Tasarımda yeni standartlar, Hi-tech ürünlerin hayatımıza giriş hızı ve yan sanayilerin nasıl uyum sağladığı, kurumsal kaynak planlama uygulamaları, Yüksek mukavemetli saçların sıcak şekillendirilmesi ve sertleştirilmesi, Otomotiv Sanayinin  Geleceği  ve  Yeni  Teknolojiler, Türk Yan Sanayinin stratejik önemi ve İnovasyonda AR-GE projelerine Devlet destekleri bulunuyor.

Zirve katılımcılarına sürpriz hediyeler

Zirvenin bir diğer ilginç noktası da, katılımcılara etkinlik sırasında gerçekleşecek çekilişle Dalyan Club ve Marriott Hotel Asia’dan çeşitli hediyeler verilecek olması. Bu hediyeler, Dalyan Club’dan bir kişiye bir yıllık tenis üyeliği ve iki kişiye bir sezonluk açık havuz üyeliği;  Marriott Hotel Asia’dan da, bir kişiye – 2 kişilik Pazar Kahvaltı Keyfinden oluşuyor.

Ayrıca Etkinlik sırasında zirve gelirlerinin bir kısmı Bolluca Çocuk Köyüne bağışlanacak.

Bolluca Çocuk Köyü, korunmaya muhtaç çocuklara daha kaliteli ve kapsamlı hizmet götürerek bu çocukları topluma kazandırmak amacıyla hayata geçirilen geniş kapsamlı bir Sosyal Sorumluluk Projesidir.