ERP HABER – İş dünyasına yönelik kurumsal yazılımlar ve ERP uygulamaları alanında dünyanın lider kuruluşlarından olan IFS Türkiye, ekibini yeni bir isimle genişletiyor. IFS Türkiye Pazarlama Müdürlüğü görevine getirilen Öznur Tekiner, Kasım ayı itibari ile IFS Türkiye’nin pazarlama çalışmalarını yönetecek.

IFS Türkiye Pazarlama Müdür Öznur TekinerAnkara Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nde mezun olan Öznur Tekiner, iş yaşamına Hilton-Masera Alışveriş Merkezi’nde başladı. IAS Bilgi İşlem’de Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Sybase Bilgi Teknolojileri’nde Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürlüğü görevlerini yürüten Tekiner, 2009 yılında Kültür Üniversitesi’nde Pazarlama alanında İşletme Yüksek Lisansı’nı tamamladı.

IFS Kurumsal Bilgi Sistemleri A.Ş. Hakkında: IFS, büyüyen işletmelerin verimlilik sorunlarını çözmeye yardımcı ERP çözümleri geliştiren global bir yazılım firmasıdır. Sunduğumuz ürün ve hizmetler işletmelerin kaynaklarını daha verimli kullanarak daha iyi bir işletme performansı, büyüme ve rekabet avantajı yakalamasını sağlar. IFS, 1983 yılında kurulmuştur ve dünya genelinde 54 ülkede 80 ofiste faaliyet göstermektedir.