ERP HABER – Yüksek riskli ve rekabetçi pazarda, kısıtlı iş gücüyle verimliliğini artırmak isteyen ilaç firmalarına özel Pharma All-in-One çözümü geliştirildi.

Bimsa, büyüyen SAP piyasasında orta ve küçük ölçekli ilaç firmalarına özel Business All-in-One çözümü oluşturmak için proje başlattı. Bu proje kapsamında; SAP Türkiye ve SAP İlaç IBU ekibi ile ortaklaşa hareket edildi. Çalışma planına bağlı olarak satış, satış destek ve uygulama sürecinde gerekebilecek her türlü dokümantasyonun yer aldığı Pharma All-in-One isimli paket çözüm hazırlandı.

Bimsa, 30 yılı aşkın deneyimi ile Türkiye’nin önde gelen yönetim ve bilgi sistemleri danışmanlık şirketleri arasında yer alıyor. İlaç sektöründe, Türkiye ve Doğu Avrupa’daki ilk paket ERP çözümü olarak öne çıkan Bimsa Pharma All-in-One ile ilaç firmalarının iş süreçleri hızlı ve etkin bir biçimde ERP sistemine uyarlanabiliyor. Büyüme için ölçeklenebilirlik ve esneklik sunan Bimsa Pharma All-in-One, ilaç firmalarının ihtiyaç duyduğu süreçlerin, önceden tasarlandığı, uyarlandığı, test edildiği entegre bir sistem sunuyor. Sabit fiyatlı ve önceden belirlenmiş kapsam ve sürede devreye alınan sistem, düşük maliyetle, hızlı yatırım getirisi sağlıyor.

SAP ERP ve SAP NetWeaver’ı temel alan Pharma All-in-One, tedarik zinciri etkinliğini artırıyor, orta ölçekli işletmelerin performans ve verimlilik gereksinimlerini destekliyor. Ayrıca Pharma All-in-One ile finansal performans daha etkin takip edilebiliyor ve operasyonel süreçlerdeki hız artırılarak inovasyona daha çok zaman ayrılabiliyor.