Yurt dışında büyük projelere imza atan İlk İnşaat AŞ; Azerbaycan, Türkmenistan ve Türkiye’deki tüm şantiyelerinin stok yönetimlerinden satın alma uygulamalarına, sevkiyat planlamalarından muhasebe, finans ve insan kaynaklarına tüm işleyişini Workcube ERP’ye taşıyor.

ilk-insaat

İlk İnşaat, geçiş yapacağı Workcube’ün kullanıcı sınırsız modellemesi ve dil seçeneği sayesinde 100’ü aşkın yerli ve yabancı çalışanını sisteme eriştirerek farklı dillerde işlem yapabilme seçeneği sunuyor.

Workcube ile yönetici ve çalışanlarına merkezi bir platform üzerinde iş yapma ve iletişim olanağı sunan İlk İnşaat, şantiyelerden gelen satın alma taleplerini merkezde toplayarak, satın alma sipariş veya teklifine dönüştürebilecek.

Workcube Ürün Yönetim Modülü kapsamında firma; sınırsız sayıda malzeme ve hizmet tanımlamasının yanı sıra ürüne ilişkin fiyat tanımlamalarını, ürün son alış – satış fiyatlarını, fiyat değişim önerilerini, fiyat değişim grafik ve raporlamaları da sistemden yönetecek.

Stoklarını da Workcube üzerinde şantiye bazında gerçek zamanlı ve sipariş ilişkisiyle yönetmeye başlayacak olan firma, projelerde kullandığı makineler başta olmak üzere çalışanlarına zimmetli tüm araç ve IT varlıkların kaydından bakım planına tüm süreçlerini Workcube Fiziki Varlık Yönetimi ile takip edecek.

Tüm operasyonların merkezinde olan kasa – banka işlemleri, müşteri risk limitleri, ödemesi yapılmış- yapılmamış faturaların takibi gibi tüm muhasebe ve finans işlemlerini de Workcube’e taşıyarak, yasal yükümlülüklere uygun mizan, gelir tablosu, bilanço ve diğer mali tabloları da konsolide şekilde Workcube üzerinden almaya başlayacak.

İlk İnşaat, ERP implementasyonu kapsamında Workcube Proje Yönetim Modülü’nün devreye alınmasıyla yönettiği tüm projelerinin kar-zarar analizini yapabilir hale gelecek. Sistemi bütünüyle kullanıma almayı hedefleyen firma, Workcube ile kurumsal yapılanmasını tamamlayarak ölçeklenebilir bir yapıya kavuşacak.