IX. Endüstri İşletme Mühendisliği Kurultayı, 06-07 Aralık 2013 tarihlerinde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Endüstri İşletme Mühendisliği

IAS kurultay da yerini aldı

 

Endüstri İşletme Mühendisliği Kurultayı

Temel amacı, tüm Endüstri-İşletme Mühendisleri ile halen öğrenci olan Endüstri- İşletme Mühendislerinin Oda, Sanayi ve Üniversite ortak paydasında buluşmasını sağlamak olan kurultay, sanayi ve akademisyenlerden oluşan geniş bir katılımcı kitlesi ile dokuzuncu kez düzenlendi.

Endüstri Mühendisliğinin uygulama ve çalışma alanlarından birisi olan ERP (Kurumsal Kaynak Planlama) hakkında yıllara dayanan bilgilerimizi paylaşmak, IAS’ın çözümü CANIAS ERP’nin katılımcılar tarafından daha yakından tanınmasını sağlamak ve IAS’ın sektörle olan işbirliğini artırmak amacıyla kurultay kapsamında IAS yerini aldı.

IAS, Standını ziyaret eden katılımcılar ile ülkemizdeki Endüstri Mühendisliği mezunlarının istihdam alanlarını konuştuğu, mesleki gelişimleri konusunda yönlendirmeler yapabildiği bu kurultayın ülkemizin toplumsal gelişimine katkı sağlamıştır.