ERP HABER – JAKKO PLASTİK, İstanbul’daki (Silivri) üretim tesislerinde, Kazakistan ve tüm dağıtım kanallarında CANIAS ERP kullanmak için IAS Yazılım ile anlaştı.

jakko plastik canias erp ias yazılım130 (eş zamanlı) kullanıcı ile başlayan projede, öncelikle Türkiye’de (İstanbul – Silivri) bulunan fabrika ve Kazakistan’da bulunan dağıtım merkezi ile 26 farklı şehirdeki mağazanın ERP uyarlaması yapılacak.

Projenin ikinci fazında ise Kazakistan’da bulunan fabrika başta olmak üzere JAKKO PLASTİK’in diğer 25 ülkedeki mağaza ve bayileri için uyarlama çalışmalarına geçilecek.

Türkiye (İstanbul – Silivri) ve Kazakistan’da (Karaganda) bulunan yüksek kapasiteli modern üretim tesislerinde, çeşitli ebatlarda plastik boru ve bağlantı elemanları üreten JAKKO PLASTİK, CANIAS ERP projesinin ilk fazında, yazılımı İngilizce, Türkçe, Rusça ve Kazakça dillerinde kullanacak.

IAS (Industrial Application Software), firmalara iş süreçlerini optimize etmeleri ve hızlandırmalarını sağlayan kurumsal yazılım çözümleri üretip, yazılımın danışmanlığını ve eğitim hizmetlerini vermek üzere 1989 yılında Almanya’da kurulmuştur. Bugün itibari ile global operasyonlarını yürüttüğü Türkiye, Almanya ve Birleşik Arap Emirlikleri Ofislerinde ve partnerleri aracılığı ile birçok ülkede yazılım geliştirme, Ar-Ge, danışmanlık, satış ve eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir. Türkiye’de; İstanbul ve İzmir başta olmak üzere, Gaziantep, Samsun, Ankara, Kocaeli, Aydın ve Bursa’da 20’den fazla çözüm ortağı ile birlikte başarılı projelere imza atmaktadır.