Sosyal sorumluluk projesi dahilinde 2 yıldır Marmara Üniversitesi öğrencilerine Microsoft Dynamics 365 for Operations (Axapta) ile ERP eğitimi veren Pargesoft’a, üniversitenin İngilizce İşletme Bölümü’nden Doç.Dr. İlker Akgün tarafından teşekkür plaketi verildi. Plaketi, Pargesoft adına Satış ve Pazarlama Müdürü M. Aydın Karabacak aldı.

universite-egitim-erp-microsoft-haber

Marmara Üniversitesi, Microsoft Türkiye ve Pargesoft arasında yapılan sosyal sorumluluk projesi iş birliği kapsamında, Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü öğrencilerine uygulamalı Microsoft Dynamics 365 for Operations (Axapta) üzerinden ERP eğitimi verilmektedir.

2016’da başlayan eğitimler, 2017 yılında da devam etmiş ve sosyal sorumluluk projesi kapsamında ileriki yıllarda da devam etmesi öngörülmüştür.

Marmara Üniversitesi öğrencilerinin aldıkları eğitim neticesinde iş hayatında farklı kariyer fırsatları elde etmesini amaçlayan çalışmalara, Pargesoft konusunda uzman ve kıdemli personelleri ile destek vermektedir.

Pargesoft Hakkında;

Kurumsal Kaynak Planlama Yazılımı alanında 15 yılın üzerinde deneyimi bulunan Pargesoft, Microsoft’un Türkiye’de ERP pazarına girdiği tarihten bu yana Microsoft Dynamics ERP yazılımlarının geliştirilmesinde aktif olarak görev alan bir ekip tarafından kurulmuştur.

Başarı ile tamamladığı 150’den fazla ERP projesinde pek çok ulusal ve uluslararası başarılar elde eden Pargesoft, Total, IKEA, Deloitte, Ernst&Young, PWC, Adecco, Randstad, GFK, Turkish Do&Co,Türk Ytong, Simfer, 2M Kablo, Vatan Kablo, Karaca Home, Emsan, Jumbo, Saray Muhallebicisi, The Marmara Hotel, D.ream, G4S, TEB Arval, Nunhems, Mektebim Okulları, Houghton Kimya, Renault Trucks, Simge Antalis, Intermil, Sumitomo vb. yerli ve yabancı firmalarda projeler gerçekleştirmiştir.

Türkiye’de ve dünyada pek çok başarı hikayesi yakalayan Pargesoft; Microsoft Türkiye Gold Dynamics 365 (Dynamics AX, Dynamics NAV & Dynamics CRM) çözüm ortağıdır.