Stokları minimuma düşürerek müşteri memnuniyetini maksimuma çıkarmaya yardımcı olacak geleceğin teknolojileri, yeni yazılımları ve yeni yönetim sistemleri anlatılacak olan 7. Depo ve Stok Yönetimi Zirvesi 20 Mayıs 2015 tarihinde Bosphorus Conferences tarafından düzenlenecek.
Depo ve stok yönetimi zirvesi

Küreselleşme bir yandan ürün bulunurluğunu ve coğrafi yayılımı arttırırken ölçek büyütmekte. Daha büyük gemilerle daha çok konteyner taşınmakta, daha uzun trenler kıtaları bir ucundan diğer ucuna taşımakta, hava taşıma filoları ve kapasiteleri büyümektedir. Bütün bu büyüme arkasında depolama hizmetleri ile ayakta kalabilmektedir. Büyük kapasitelerle yaratılan ölçek ekonomisi maliyetleri geri çekmekte, kaliteye, süreç iyileştirmesine, operasyonel hıza, online takibe açık, hatasız lojistik hizmetler beklenmektedir. Diğer yandan bu faktörler eski tanımıyla depolama dediğimiz hizmeti artık pahalı ve yük haline getirmekte, süreçte oluşan stok (envanter) yükü kurumlara büyük bir maliyet yükü getirmektedir. Stoklarımız bir yandan varlığımız olurken diğer yandan maliyetimizi arttıran bir yük olarak karşımıza çıkmaktadır. Dünya sıfır stok ve % 100 müşteri servis oranına giden bir optimizasyon çalışması içindedir.

Değişen kavramlar yeni teknolojileri, yeni yönetim sistemlerini, yeni uygulamaları, yeni ekipmanları zorunlu hale getirmektedir.

20 Mayıs 2015 tarihinde Bosphorus Conferences tarafından düzenlenecek olan 7. Depo ve Stok Yönetimi zirvesinde, stokların minimuma düşürerek müşteri memnuniyetini de maksimuma çıkarabilecek gelecekte uygulanacak yeni teknolojiler, yeni yazılımlar, yeni yönetim sistemleri konuşulacak.

Zirveye Microsoft Dynamics adına, ETG İş Geliştirme Müdürü Umut Altınay konuşmacılar arasında yer alara, Microsoft Dynamics ERP ile yeni nesil depo ve stok uygulamaları hakkında detaylı bilgi verecek.

Katılım içi: www.depoyonetimi2015.com