Mikro Yazılım, Sakarya Üniversitesi Ferizli Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü arasında ortak bilimsel araştırma ve çalışmalar yapmak, meslek içi eğitimlerdeki güç ve birikimlerini birleştirmek ve sonuçlarını paylaşmak konularında bir işbirliği protokolü imzaladı.  

Türkiye’nin önde gelen kurumsal ve ticari yazılım firmalarından Mikro Yazılım, eğitim alanında Üniversiteler ile yaptığı işbirliklerini geliştirmeye devam ediyor. Mikro Yazılım, bu kapsamda Sakarya Üniversitesi Ferizli Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü’nde 1 tam günlük eğitim düzenledi. İlgili bölüm öğrencilerinin yanı sıra Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Gökhan BARAL ve Yüksekokul Sekreteri Adnan ÇETİN’in de katıldıkları eğitimde, Mikro Yazılım ürünlerinin  “Uygulamalı Meslek Dersleri” kapsamında nasıl kullanılacağı anlatıldı.

 mikro eğitim

Mikro Yazılım Destek ve Satış Sonrası Hizmetler Departmanı’ndan İlker BEKDEMİR’in verdiği eğitimin yanı sıra,  Mikro Yazılım ve Sakarya Üniversitesi Ferizli Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü arasında bir işbirliği protokolü de imzalandı. İşbirliği protokolü, Sakarya Üniversitesi Ferizli Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü ile Mikro Yazılım arasındaki bilimsel etkinlikler, araştırma, meslek içi eğitim konularındaki anlayışlarını, eğitmenleri, çalışanları ve öğrenciler arasındaki ilişkileri teşvik etmek, mevcut olanları geliştirmek ve işbirliği çalışmalarının sonuçlarının ortak kullanımını sağlamak ve bunları yayımlamak, tarafların bilimsel amaçlı organizasyonlardaki deneyimlerini birbirlerine aktarmak temel amaçlarından hareketle oluşturulmuştur.

Mikro Yazılım, daha önce de Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi ile yine aynı kapsamda bir işbirliği protokolü imzalamıştı.