Türkiye’nin önde gelen kurumsal ve ticari yazılım şirketlerinden Mikro Yazılım’ın, İş Ortaklarına yönelik olarak iki yıl önce hayata geçirdiği çok kapsamlı online eğitim platformu Akademikro, 2 yıl gibi kısa bir süre içerisinde hem kapsam hem uygulama açısından önemli aşamalar kaydederek bir başarı öyküsü haline geldi.

mikro-yazilim

Mikro Yazılım’ın tüm Türkiye’de hizmet veren 300 İş Ortağının binin üzerinde çalışanına platform bağımsız olarak eğitim, sınav ve sertifikasyon olanağı sağlayan Akademikro, 2 yıl içerisinde binin üzerinde kişiyi sertifikalandırarak ekosisteminde önemli bir kalite ve standardizasyon standardı yakalarken, sertifikalandırdığı kişilere de önemli kariyer olanağı sağladı.

Mikro Yazılım İş Ortaklarına özel olarak hayata geçirilen platform bağımsız, mobil olarak erişilebilen eğitim, sınav ve sertifikasyon programı Akademikro’da, kurulduğu günden bu yana online olarak yapılan 50’nin üzerinde sınav sonucunda binin üzerinde İş Ortağı çalışanı sertifikalandırıldı. Program eğitimlerinin yanı sıra, eğlenceli ve öğretici kişisel gelişim eğitimlerini de kapsayan Akademikro’da Satış Sertifikasyon Programı ile de yaklaşık İş Ortağı çalışanı, satış eğitimi sertifikalarını aldılar.

Akademikro’da ayrıca 2 yıl içerisinde önemli bir eğitim içeriği ile de güncellendi:

  • 11 bin sayfa içerik
  • 1230 sayfalık seslendirme
  • 586 etkileşimli e-öğrenme içeriği üretildi.

mikro-yazilim

Akademikro’nun Önemi Nedir?

  • Akademikro sayesinde, Mikro Yazılım’ın 30 yıllık bilgi birikimi ve deneyimi, iş ortaklarının ve danışmanlarının yararlanabileceği sistemli bir eğitim içeriğine dönüştürüldü.
  • Tüm eğitim içerikleri düzenlenip geliştirilerek, onların denetlenebilir ve takip edilebilir bir yapıya sahip olması sağlandı.
  • Akademikro ve Mikro Yazılım İş Ortaklarının sunacağı hizmetin aynı yüksek standartlarda ve kalitede buluşturulması hedeflendi.
  • Akademikro, Mikro Yazılım danışmanlarının bilgilerinin resmi ve en güncel haliyle saklandığı bir “kariyer havuzu” olarak görev yapmaktadır.
  • Akademikro ile Mikro Yazılım danışmanlarının kişisel gelişimlerine ve kariyerlerine büyük katkı sağlanmıştır.

Mikro Yazılım hakkında

Türkiye’nin ilk ve öncü kurumsal-ticari iş yazılımları üreticilerinden biri olarak 1988 yılında kurulmuş olan Mikro Yazılım, şirketlerin, işlerini en üst düzeyde yönetecek ve verimli büyümelerini sağlayacak nitelikte yazılımlar geliştirir. Geliştirilen kapsamlı ve fonksiyonel yazılımlar, şirket varlıklarının en iyi şekilde yönetilmesine yardımcı olmayı hedefler. Mikro Yazılım’da üretilen yazılımlar bugüne kadar; otomotivden dağıtıma, inşaattan üretim ve perakendeye kadar her sektördeki iş yapış biçimlerini önemli ölçüde değiştirmiştir. 30 yıllık bilgi birikimi ve deneyimi sayesinde bugün Mikro Yazılım, geniş bayi ağını da kapsayan toplam 300’den fazla iş ortağına sahip büyük bir ekosistemdir. Türkiye’nin her noktasında, müşterilerine kesintisiz destek veren Mikro Yazılım, ürün ve hizmetlerini Türkiye’de ve Türkiye sınırlarının ötesinde 100 bin’i aşkın işletmeyle buluşturmayı başarmıştır. Mikro Yazılım’ın bilgi birikimi, mühendislik çözümleri ve dinamik yapısı, müşteri odaklı yaklaşımı ile birleşerek, müşteri memnuniyetini %90 gibi önemli bir orana ulaştırmıştır. 2017 tarihi itibarıyla Türkiye’nin en büyük girişim sermayesi şirketi Turkven ve Earlybird Venture Capital, Mikro Yazılım’ın yatırımcısı olmuştur.