Uzun yılların verdiği deneyimle lazer sac kesim makinaları tasarım, üretim ve servisi konularında hizmet veren NUKON süreçlerinin yönetimi için IFS ERP Uygulamalarını tercih etti.

NUKON Makine

Türkiye’nin ilk endüstriyel fiber lazer kesim makinesi üreticisi ve Ar-GE çalışmaları ile sektörün öne çıkan firmaları arasında yer alan Nukon, Fiber Lazer Kesim, Su Jeti, Plazma Kesim ve CNC Oksijen Kesim makinaları ve yükleme boşaltma otomasyon sistemleri gibi makina ve ekipmanları geliştirerek Türk ve dünya sanayisinin hizmetine sunuyor.

NUKON, IFS ERP projesi kapsamında mühendislik ve tasarım, üretim yönetimi, stok yönetimi, kalite yönetimi, satış yönetimi, satınalma yönetimi, finans, insan kaynakları, proje yönetimi ve bakım yönetimi modülleri devreye alınacak. Ocak 2016 da canlı kullanıma geçen IFS ERP projesinin ardından IFS ERP lazer kesim konusunda hizmet veren kardeş kuruluş Nuri Körüstan Metal A.Ş. bünyesinde de uygulanacak. IFS’in mix-mode üretim yönetimi konusundaki etkin gücü ve konfigüratif üretim tarzındaki yetenekleri başta olmak üzere, sektördeki başarılı uygulama örneklerinin seçim sürecinde etkili olduğu belirtildi.

AKYILDIZ: IFS’in dünyada ve Türkiye’deki başarılı referansları ve özellikle konfigürasyon yönetimindeki yaklaşımının NUKON’un süreçleri ile uyması IFS ERP’yi tercihimizde önemli bir etmendir.

NUKON Makine

NUKON, IFS ERP projesine ve ERP seçim süreçlerine yönelik olarak düşüncelerini aktaran Nukon Genel Müdürü Oktay AKYILDIZ “IFS’in dünyada ve Türkiye’deki başarılı referansları ve özellikle konfigürasyon yönetimindeki yaklaşımının NUKON’un süreçleri ile uyması IFS ERP’yi tercihimizde önemli bir etmendir. Gerek bizim ekibimizin gerekse IFS danışman ekibinin süreci başarı ile yöneterek örnek bir proje yaratacağına inanıyorum” dedi.

ERP Projesi seçim ve yönetiminde proje lideri olan Bilgi İşlem Yöneticisi Tezcan GÜZEL, sürece yönelik olarak IFS ile başarılı bir projeye imza atacaklarını ve hedeflenen tarihte canlı kullanıma geçmeleri için ekip olarak yoğun ve detaylı bir çalışma için yaptıklarını aktardı.

IFS’in Durmazlar Makine başta olmak üzere Baykal Makine, Ektam Makine, Ersey Makine, Çumitaş, Tuvasaş, Uzer Makina, Tolon Makina, Akar Makine, Friterm, Cantek, Yılmaz Redüktör, Gamak Motor gibi sektörden pek çok referansı bulunmaktadır.

NUKON Hakkında

NUKON Makine

Nukon Lazer Makine Metal Sanayi ve Tic. A.Ş. Nuri Körüstan Makine Metal A.Ş.’nin kardeş kuruluşudur. Nuri Körüstan Makine Metal A.Ş. sac işleme konusunda üst düzey bir tecrübeye sahip olup kendini sürekli özellikle yenileyen ve geliştiren bir firmadır. Nukon ise tasarım, üretim konularında tecrübeli mühendisler ve uzman personelden oluşan dinamik bir kuruluştur. Bu iki firmanın işbirliği sonucu fiber lazer, plazma, su jeti, CNC alevli kesim makineleri, yükleme boşaltma otomasyon sistemleri gibi makine ve ekipmanları geliştirilerek sanayinin hizmetine sunulmuştur.

Durmazlar, iş süreçlerinin verimliliği için IFS ERP Türkiye ‘ye güveniyor

Durmazlar, iş süreçlerinin verimliliği için IFS ERP Türkiye ‘ye güveniyor

ERP HABER – Dünya pazarlarında en iyinin peşinde koşan Durmazlar, iş süreçlerinin verimliliği için IFS ERP Türkiye ’ye güveniyor. Türkiye’nin ilk sac işleme makineleri üreticisi olan Durmazlar Makine, bugün beş… Read more »

 

Üretimde Proje bazlı ERP ve Tam Entegrasyon

Üretimde Proje bazlı ERP ve Tam Entegrasyon

İşletmeler faaliyet gösterdikleri endüstri gruplarına özel ERP çözümlerine ihtiyaç duyuyorlar. Endüstriyel üretim, otomotiv, makine, kimya, tekstil, savunma sanayi gibi endüstriler, çoğunlukla ERP programlarında endüstrilerine özel spesifik çözümler bulabiliyorlar. Ancak “Proje… Read more »

 

Baykal Makine’nin Tüm Süreçlerinde IFS ERP İmzası

Baykal Makine’nin Tüm Süreçlerinde IFS ERP İmzası

ERP HABER – Kurumsal yazılım (ERP) çözümlerindeki uzmanlığıyla tanınan IFS Türkiye, makine üretimi alanında Türkiye’nin en büyük firmalarından Baykal Makine ile ERP (Kurumsal Kaynak Planlama) uygulaması için sözleşme imzaladı. Baykal… Read more »