ERP HABER – Yeni yılın zor ve çalkantılı günlerinde IAS’nin kurumsal kaynak planlama yazılımı CANIAS ERP iş süreçlerini daha etkin yönetmek ve kaynaklarını daha iyi kullanmak isteyen KOBİ’ler tarafından tercih edilmeye devam ediyor.

2009′un Ocak ayını 3 yeni müşteri ile bitiren IAS, Ontex’i (Can bebe), BBS Metal’i ve Moonlight Aydınlatma’yı müşterileri arasına kattı.

ONTEX (Canbebe, Canlady, Canped) CANIAS HCM’de karar kıldı

Canbebe, Canped, Canlady markalı ürünleri ile piyasada tanınan Ontex Tüketim Ürünleri Türkiye Fabrikası’nda çalışan 500 çalışanının insan kaynakları yönetimi için CANIAS HCM ( Human Capital Management) yazılımını tercih etti. İnsan Kaynakları Yönetiminin yanı sıra, bu işleyişi kolaylaştıracak ve tüm diğer modüller ile entegre çalışan İş Akış Yönetimi Doküman Yönetimi, Kurumsal Karneler, Elektronik Data Alışverişi (EDI) modüllerini de kullanacaklar.

BBS Metal süreçlerini CANIAS ERP ile yönetecek

Bakır bara imalatı, montajı ve sac işlemeciliği yapan ve Kocaeli Gebze’de yer alan BBS Metal tüm iş süreçlerini CANIAS ERP ile yönetmeye hazırlanıyor. Hızlı büyümenin etkisi ile iş süreçlerinde karmaşa yaşayan BBS Metal, karlılıklarını hesaplama, maliyet kontrolü ve rapor alma sıkıntıları nedeni ile ERP arayışına başladı. CANIAS ERP’de aradıklarından fazlasını bulduklarını belirten BBS Metal yetkilileri, CANIAS ERP’nin ölçeklenebilir ve esnek yapısının da kendilerine çok yardımcı olacağını vurguladılar. İlk fazda Satın alma, Fatura Kontrol, Üretim Planlama ve Kontrol, Kapasite Planlama, Ürün Ağaçları, Rota Bilgileri, Ürün Maliyetlendirme, Satış Yönetimi, Envanter Yönetimi, Kalite Kontrol Yönetimi, Malzeme İhtiyaç Planlama – MRP, Genel Muhasebe, Demirbaş Muhasebesi, Genel Bütçe Yönetimi, Maliyet Merkezleri Muhasebesi modülleri ile ERP projesine başlayan BBS Metal, ilerleyen dönemde CANIAS ERP’nin standardında bulunan ve piyasada ERP II ismi verilen modüllerini de kullanmaya başlayacak.

Ankaralı Moonlight’tan CANIAS ERP hamlesi

Teknik dış mekân armatürleri, çevre ve bahçe armatürleri, duvar aplikleri&cephe aydınlatma sistemleri, apron aydınlatma sistemleri, dış mekân spotları, ankastre elemanlar ve sütun aydınlatmaları ve LED sistemleri konularında Dünya’ya hizmet veren Moonlight Aydınlatma, tüm süreçlerini CANIAS ERP ile yönetecek. Özellikle CANIAS ERP’nin üretim planlama ve Kontrol konusundaki başarılı işleyişi ve esnek raporlama araçları sebebi ile seçtiklerini belirten yetkililer, ekranların kullanıcı dostu ve sade olmasının da seçimlerinde çok önemli rol oynadığını vurguladılar. CANIAS ERP’de yer alan Satın alma, Fatura Kontrol, Üretim Planlama ve Kontrol, Üretim Planlama ve Kontrol, Kapasite Planlama, Fiili ve Safha Maliyetlendirme, Collaborator Modülü, Doküman Yönetimi, Ürün Ağaçları, Rota Bilgileri, Ürün Maliyetlendirme, Satış Yönetimi, CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi), Envanter Yönetimi, Kalite Kontrol ve Yönetimi, MRP – Malzeme İhtiyaç Planlaması, Genel Muhasebe, Maliyet Merkezleri Muhasebesi modülleri ile sisteme başlayan Moonlight bu sayede maliyetlerini kontrol altına alacaklarını ve üretimsel konularda daha net karar verebileceklerini de belirttiler.