ERP HABER – Oracle Türkiye, hızlı ve doğru kurumsal kaynak planlama – ERP  uygulaması için geliştirdikleri yeni kuşak uyarlama aracı olan Oracle Business Accelerators çözümünü İstanbul’da düzenlenen bir etkinlikle tanıttı.

Çözüm, 12 aya kadar ulaşabilen ERP uygulamalarının işletmeye uyarlanma süresini aşağıya çekmek için önemli bir alternatif sunuyor. Çözümle ilgili olarak bilgi veren Oracle EMEA Accelerate Direktörü Paolo Sutter, ERP uyarlama araçlarının önem kazandığını ve Oracle Business Accelerators’ın da hız ve maliyet avantajıyla bu konuda etkin çözüm sunan bir alternatif olduğunu belirtti.

Oracle Business Accelerators’ın şirketlerin hızlı ve güvenilir bir şekilde E-İş Yönetimi Uygulamaları gerçekleştirmesi için çok önemli bir bileşen olduğunu belirten Sutter, ‘Özellikle orta boy işletmeler açısından bu çözüm, maliyet avantajıyla en hızlı yoldan ERP sistemlerini oluşturmalarını sağlamak için önemli bir açılım sağlayacak’ diye konuştu. Çözümün, pazar, sektör, ülke çeşitlemeleri olan tek bir araç sunduğuna da dikkat çeken Sutter, ihtiyaçlara göre yerelleştirilmiş yapıları içinde barındırdığını belirtti.

Oracle ERP – Oracle Business Accelerators

Oracle Business Accelerators’ın endüstriyel işlevsellik ve en iyi uygulamaların doğru karışımı sayesinde test süreçlerini de hızlandırdığını da vurgulayan Sutter, ‘İş süreçlerinin konfigüre edilmesine ilişkin olarak proje ekibinin iç iletişimi artarken, müşteriye tam ve doğru bir şekilde konfigüre edilmiş bir çözüm, çok kısa bir süre içinde maliyet tasarrufu sağlanarak sunuluyor.