caniasERP kullanan şirketlerin ERP proje deneyimlerini paylaştığı “Ankara’da ERP konuşuyoruz!” başlıklı etkinlik, 14 Mayıs Çarşamba günü Bilkent Otel’de gerçekleştirildi.

cms2014_05_22_160306023433_3_x0

 

IAS’nin Türkiye’deki 3.lokasyonu olan Ankara OSTİM ofisinin açılışının da kutlandığı etkinliğe OSTİM Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın da katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan IAS CEO’su Behiç Ferhatoğlu etkinlikle ilgili şu bilgileri paylaştı:

“İç Anadolu Bölgesindeki firmalara daha yakın hizmet vereceğimiz OFİM Plazadaki yeni ofisimizle beraber, Türkiye’deki ofislerimize bir yenisini daha eklemiş olduk. Artık sadece özel sektördeki firmalarla çalışmakla kalmayıp, kamu sektöründeki ihaleleri de takip edeceğimizi belirtmek isterim.

Ankara OSTİM ofisinin açılışı

Aynı zamanda OSTİM Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Orhan Aydın’ın etkinliğimize katılımından dolayı şeref duyduk. Kendisi ile yaptığımız görüşmelerde, bölgelerindeki küçük ve orta işletmelerin daha verimli çalışabilmelerini sağlayacak projeleri konuştuk. Bizleri umutlandıran bu projelerle ilgili yakın gelecekte gelişmeleri paylaşıyor olacağız.”

Otomotiv yan sanayi için parça üretimi yapan Formmetal, vana ve pompa sektöründe faaliyet gösteren Tempo Pompa ve savunma sanayi için üretim yapan T-Kalıp firmalarının üst düzey yöneticilerinin firmalarındaki caniasERP projelerini anlattıkları sunumlar, katılımcılar tarafından ilgiyle dinlendi.

Gün boyu süren etkinlikte yapılan sunumlarda firmaların ERP projesi ile elde ettiği kazanımlar, başarılar ve proje deneyimleri, yaşanmış durumlardan örnekler ile anlatıldı.