Global Kurumsal Yazılım şirketi IFS, yoğun rekabet, yüksek kalite beklentileri, düşük kar marjları, uluslararası üst düzey standartlar ve ana sanayi baskısı ile her geçen gün daha kontrollü ve verimli üretim yapmak zorunda olan otomotiv sektörü için geliştirdiği ileri ERP çözümünü 25 Eylül 2014 Perşembe günü The Ritz Carlton, İstanbul Otel’de düzenleyeceği etkinlikte tanıtacak.

ileri

 

Ürün Tasarımından (PLM), sonlu kapasite planlamaya, kanban uygulamalarından, üretimden veri toplamaya, bakım yönetiminden EDI ile sipariş Yönetimine, depo yönetiminden kalite uygulamalarına kadar otomotiv sektörüne özel pek çok gelişmiş IFS çözümünün anlatılacağı etkinlikte IFS’in otomotiv sektörü referansları ile son versiyonu IFS Applications 8’in kolay kullanım özellikleri ve kullanıcı dostu ekranları hakkında da bilgi verilecek.

20 yılı aşkın süredir otomotiv sektörü tecrübesi ve farklı ölçekteki işletmelerin ihtiyaçlarına uygun çözümleri ile IFS, otomotiv sektöründeki etkin gücünü anlatacağı etkinlikte IFS otomotiv müşterileri de yaptıkları çözüm ve uygulamalar hakkında paylaşım yapacaklar.

IFS dünyada BMW, Volvo, Scania, Mini, Linamaar, Fev, VBG Group ve Türkiye’de de Teknorot, Yeşilova Holding – Canel Otomotiv, SIO Otomotiv, Formpart, Maysan Mando, Feka, SKT Otomotiv, FSS Fren, NSK Group-Rota, Atak Taşıt, Güçsan, Şahin Motor Yatakları ve Şafak Makina gibi firmalar tarafından kullanılıyor.
Ayrıca IFS’in Almanya’da tamamen otomotiv sektörü için ürün geliştiren bir Ar&Ge merkezi de bulunuyor.

IFS Türkiye’nin düzenlediği ‘Otomotivde İleri ERP Uygulamaları’ etkinliği 25 Eylül 2014 Perşembe günü The Ritz Carlton, İstanbul Otel’de yapılacak. Tüm gün sürecek etkinliğe katılım ücretsiz olup, kayıt yaptırmak zorunlu. Detaylı bilgileri www.ifs.com.tr adresinden alabilirsiniz.