2002 yılında Microsoft’un Türkiye pazarına sunduğu Navision 3.70 yerelleştirmesini yaparak faaliyetine başlayan Pargesoft, son olarak Microsoft’un Dynamics NAV 2015 yazılımının lokalizasyonunu yaptı.

dynamics-nav-mobil-600

Microsoft’un Türkiye ERP pazarına girdiği ilk yazılım olan Navision’a ek modüller de geliştiren Pargesoft; ödeme planı, enflasyon muhasebesi, KDV tevkifatı, bordro modüllerini yazarak Navision yazılımının rekabetçi tarafını güçlendirmiştir.

Microsoft Dynamics NAV’ın yeni sürümü olan ve mobilitenin öne çıktığı, Office 365 yazılımlı ile entegre çalışan, rol bazlı çalışmanın kolaylıklarının sağlandığı Dynamics NAV 2015 ürününün Türkiye lokalizasyonunu tamamlayarak pazara sundu.

Microsoft Dynamics Hakkında

Microsoft Dynamics, pazarlama ve müşteri hizmetleri faaliyetlerinizden tam verim almanızı sağlayıp satışlarınızı arttıran bunun yanında finanstan insan kaynaklarına tedarik zincirinden üretime tüm süreçlerinizin otomasyonunu sağlayan ERP yazılımı ürün grubudur.

Pargesoft Hakkında

Kurumsal Kaynak Planlama Yazılımı alanında 15 yılın üzerinde deneyimini, Microsoft’un Kurumsal Kaynak Planlama yazılımları pazarına girdiği tarihten (2002 yılı) bu yana Microsoft Dynamics ERP yazılımları alanında geliştirmiş bir ekip tarafından kurulan PargeSoft;

Yaklaşık 150 müşterisinde uyguladığı başarılı projede uluslararası başarılar elde eden firmamız, Total, GFK, Do&Co,G4S, Honda Trading, IKEA, MCT, Adecco, BodyCote, TEB Arval, Nunhems, Houghton Kimya, Renault Trucks, Simge Antalis, Intermil, Sumitomo gibi küresel firmalarda başarılı projelere imza atan ve G4S ERP Projesiyle dünya genelinde bir başarı hikayesi yakalayan PargeSoft, Microsoft Dynamics NAV ve Microsoft Dynamics AX ERP Microsoft Dynamics CRM yazılımlarının çözüm ortaklığını yapmaktadır.

Her sene iş ortakları arasında yüksek performans gösterip %5’lik dilime giren iş ortaklarına verilmekte olan Microsoft President Club 2014 for Dynamics ödülü, sürekli müşteri memnuniyeti, yenilikçi iş çözümleri, artan satış performansı ve sürdürülebilir iş modelleri sayesinde elde ettiği başarılar ile Pargesoft’a verilmiştir.
Firmamız ayrıca, Microsoft Türkiye, her yıl geleneksel olarak düzenlediği Microsoft İş Ortakları Ödül Töreni’nde 2014 Yılın Microsoft Dynamics İş Ortağı (ERP) dalında, satış, büyüme, çözüm geliştirme ve müşteri memnuniyeti performansı ile yılın iş ortağı seçilmiştir.