Trafik ve Otopark derdi olmadan, zamandan tasarruf sağlayan “Webiner” yani web seminerleri ile oturduğunuz yerden internet üzerinden gerekli bilgiyi 1 saat içinde kolayca alabiliyorsunuz. Microsoft Dynamics ERP Çözüm Ortağı ETG tarafından 18 Mart 2015 de düzenlenecek olan webiner online katılımcılarını bekliyor.

Webiner ile Proje Yönetimi

Webiner

18 Mart 2015 saat 15:00’te düzenlenecek Web Seminerinde (Webiner) İnşaat / Taahhüt Projelerinde 5 Boyutlu Proje Yönetimi ve Takibi konusunda bilgi verilecek ve ayrıca İnşaat / Taahhüt Projelerinde 5 Boyutlu Proje Yönetimi uygulaması olarak xPM İnşaat / Taahhüt Proje Yönetim sisteminden örnekler gösterilecektir.

Microsoft Dynamics, var olan teknolojinizle bağlantılı çalışan ve size, büyüdükçe uzun dönemli katma değer sağlayan, öğrenmesi basit, kullanması kolay bir dizi Kurumsal Kaynak Planlaması (ERP) çözümleri sunar.

Bu çözümler, çalışanlarınızın ve kuruluşunuzun çalıştığı şekilde çalışarak, sizin ve çalışanlarınızın bilgiye dayalı kararlar vererek, yeni fırsatlara ve hızlı değişime uyum sağlamasını mümkün kılar.

Kayıt için: TIKLAYIN