ERP HABER – Reklam sektörünün parlayan yıldızı Genna MCG, iletişim ajanslarına ait iş süreçlerinin tamamını kapsayan tek ERP çözümü Workcube ERP ’yi tercih etti! Workcube’ün, Workcube ERP Services ürünü ile reklam ve iletişim sektörüne özel geliştirdiği tüm fonksiyonlar Ajans Genna’da hayata geçecek.

Proje tamamlandığında, Workcube Services Çözümünün, ERP, Proje Yönetimi, Satın Alma Yönetimi, Satış Yönetimi, Fatura Yönetimi, Ürün Yönetimi, Finans Yönetimi, Muhasebe Yönetimi, Sabit Kıymet Yönetimi, Fiziki Varlık Yönetimi, Üye Yönetimi ve İnsan Kaynakları Yönetimi modülleri aktif olarak kullanılıyor olacak.

Projenin hayata geçmesi ile Genna’da, müşteriden alınan kampanya briefinden kampanya gelir ve giderlerine kadar tüm süreçler adım adım Workcube üzerinde takip ediliyor olacak.

genna istanbul workcube erp

Genna, Workcube ERP Proje Modülünü etkin bir şekilde kullanacak

Genna ERP projesi kapsamında, en etkin kullanılan modüllerden birisi Proje yönetimi modülü olacak. Genna müşterilerine verdiği tasarım, kampanya, medya yayın v.b. faaliyetlerini, bağımsız projeler olarak tarif edip en ince detayına kadar takip etme fonksiyonuna kavuşmuş olacak.

Kampanyalar kapsamındaki iş dağılımları, iş tanımları, reklam veya kampanya için kullanılacak her türlü dijital doküman (logo, brief, copy, görseller v.b.), yapılan satın almalar (medya, matbaa, görsel malzemeler v.b.), yapılan harcamalar, çalışanların kampanyada veya herhangi bir iş için yaptıkları zaman harcamaları ve maliyetleri, kampanya gelirleri, müşteri ile yapılan görüşmeler, kampanya bütçeleri tek bir pencereden yönetilebiliyor olacak.