ERP HABER – En yeni iş uygulamaları, kamu ve özel sektör kuruluşlarına, SAP Forum Ankara 2010’da tanıtıldı.
SAP Forum Ankara 2010’da; kamu ve özel sektör kuruluşlarının daha verimli olmasını, hızlı kararlar almasını sağlayan çözümler ve e-fatura uygulaması paylaşıldı.

Dünyanın önde gelen yazılım firmalarından SAP, kamu kurumlarına yönelik yeni uygulama ve çözümlerini 1 Aralık 2010 Çarşamba günü Ankara Sheraton Hotel Convention Center’da gerçekleştirilen SAP Forum Ankara etkinliğinde tanıttı. Tüm gün süren SAP Forum Ankara 2010’un açılışı, SAP Türkiye Genel Müdürü Cem Yeker ve Teknoloji Yazarı Serdar Kuzuloğlu tarafından yapıldı.

SAP Forum 2010 Ankara’da e-Fatura tanıtıldı

“Daha Hızlı ve Daha Verimli” teması ile düzenlenen SAP Forum Ankara 2010’da kamu sektörüne yönelik SAP çözüm ve hizmetleri, sektörel çözümler ve başarı hikayelerine yer verildi. SAP Forum Ankara 2010’da 6 paralel salonda, 17 farklı firma tarafından 30 sunum gerçekleştirildi. Bilişim sektörünün önde gelen firmaları, kamu ve özel sektör kuruluşlarını geleceğe taşıyacak yeni iş uygulamalarını tanıttı.

SAP Türkiye Genel Müdürü Cem Yeker etkinlikte yaptığı konuşmada; “Kamu sektörüne yönelik standart çözümler son bir kaç yıldır tam anlamıyla kullanılabilir hale geldi. Türkiye’de kamu ve özel sektör borçlarının kontrol edilmesi, bürokrasinin azaltılması, kurumlar arası koordinasyonun sağlanması, eğitim, sağlık, adalet gibi temel hizmetlerin çağdaş standartlara ulaştırılmasında iş uygulaması yazılımları çok etkin bir rol oynuyor. SAP Forum Ankara’da; Gelir İdaresi Başkanlığı’nın verdiği izinle kullanılmaya başlanan e-fatura uygulamasına, SAP-Üniversite İş Birliği Programı ile yeni mobil uygulamalara dikkat çekmek istedik” dedi.

SAP Forum Ankara 2010 etkinliğinde, SAP Türkiye ile birlikte IBM Türk, Gelir İdaresi Başkanlığı, Universal, Hazine Müsteşarlığı, BTC, Sybase, FIT, Havelsan, MBIS, Elsys, Prodea, Aselsan, Medyasoft, Milsoft, Cybersoft, İstanbul Şehir Üniversitesi değişik konularda sunum ve başarı öykülerini paylaştı.

SAP Forum Ankara 2010’da e-fatura uygulaması, üniversite iş birliği programı, yeni mobil uygulamalar, BusinessObjects ve iş zekası çözümleri yurtiçi ve yurtdışı örnekleri ile tanıtıldı. Ayrıca kamu kurumlarında ve özel sektörde gerçekleştirilen başarı hikayeleri katılımcılarla paylaşıldı.