Kurumsal uygulama ve yazılım alanında dünya lideri SAP, Türkiye’nin en kapsamlı iş ve teknoloji dünyası buluşması SAP Forum’u 23. yılında yepyeni formatı ve SAP NOW ismiyle 25 Ekim Perşembe günü İstanbul’da düzenliyor. Bu yıl geleceği bugünden tasarlayan akıllı işletmeler için “Şimdi Tam Zamanı” teması ile gerçekleşecek SAP NOW İstanbul’da, yenilikçi teknolojiler ve çözümler katılımcılarla paylaşılacak. 5.600’in üzerinde profesyoneli bir araya getirecek olan SAP NOW’da katılımcılar, Türkiye’nin dijital dönüşüm alanında öncü kurumlarının hayata geçirdikleri projelerin faydalarını ve alanında uzman profesyonelleri dinleyecek.

SAP Türkiye, bu yıl 25 Ekim Perşembe günü İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenleyeceği SAP NOW İstanbul’da, kamu sektörü ve iş dünyasını dijital geleceği bugün şimdi inşa etmeye davet ediyor. Geçtiğimiz yıl 5.600’ün üzerinde profesyoneli ağırlayan SAP NOW’da bu yıl katılımcılar, SAP’nin geleceği bugüne yakınlaştıran “Akıllı İşletmeler” vizyonuyla tanışarak, SAP’nin 25 farklı sektördeki teknoloji uzmanlığı ve çözümleri hakkında detaylı bilgi alma şansına sahip olacaklar.

sap now

SAP NOW’da katılımcıları neler bekliyor?

Bu yıl, Deniz Bayramoğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleşecek olan açılış oturumu SAP TürkiyeGenel Müdürü Uğur Candan‘ın konuşmasıyla başlayacak, ardından SAP EMEA, MEE (Middle & Eastern Europe) ve Greater China Bölgesi Başkanı, Chief Business Officer Eric Verniautkatılımıyla yapılacak olan yeni nesil akıllı ERP çözümü SAP S/4HANA Cloud’un Türkiye lansmanı ile devam edecek. Türkiye’nin önde gelen girişimcilerinin ve iş dünyası yöneticilerinin oluşturduğu iş dünyası kuruluşu olan TÜSİAD’ınYönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik, geleceği bügünden tasarlayan liderlerin en önemli temsilcilerinden birisi olarak ilham verici konuşmasını gerçekleştirecek.

Açılış oturumunun hemen ardından iş ve teknoloji dünyasının en prestijli ödüllerinden olan Yılın SAP Dijital Dönüşüm Ödülleri sahiplerini bulacak. Etkinlikte ayrıca Türk Telekom, Turkcell, Borusan, İpragaz, Anadolu Holding, Tofaş, INDEX, Penti, Asaş Alimünyum, Ak Gıda, TADIM gibi sektörünün öncü kurumlarının hayata geçirdiği dijital dönüşüm projeleri ve ilham verici başarı hikayeleri yer alacak. Bu yıl etkinlikte, dünyadaki SAP İnovasyon Merkezlerinden Türkiye’ye ilk defa getirilen demolar ve canlı senaryolar deneyim alanında katılımcılarla buluşacak.

Hızlı dönüşüm için tüm iş süreçlerine uyarlanabilen ve ölçeklendirilebilen SAP Leonardo teknolojisini keşfetme imkânı sunan SAP NOW, dijital deneyim alanında geleceğin teknolojilerini yansıtan geleceğin alışveriş deneyiminden dijital yönetim kuruluna, akıllı eğlence parkından futbolun analitiğine kadar uzanan en iyi inovasyon örneklerini bir araya getirecek. Yeni yapay zekâ yetenekleri, daha akıllı müşteri deneyimi ve tüm bunlara uyum sağlayacak bir iş gücü deneyimi oluşturmanın yol haritasını katılımcılarla paylaşacak olan SAP, yenilikçi çözüm ve servislerinin yanı sıra Türkiye’deki geniş ekosistemiyle de tanışma fırsatı sunacak. Bu yıl, SAP NOW İstanbul’un ana sponsorluğunu Innova, platin sponsorluğunu Detaysoft, itelligence, Renova ve MBIS; teknoloji sponsorluğunu Koç Sistem, altın sponsorluğunu Çözümevi, BTC, Acron, Vektora, Hewlett Packard Enterprise, Google Cloud ve Microsoft, gümüş sponsorluğu ise Foriba ve E-B Group üstleniyor.

Deneyim Alanı ve Canlı Demo’lar

SAP NOW deneyim alanları; yeni teknolojilerin iş süreçlerinden günlük hayatımızın bir parçası olan buzdolaplarına kadar hemen her yerde yansımalarını yakından görmek isteyenleri bu yıl da birbirinden yenilikçi deneyimlere davet ediyor.

Futbolun Analitiği‘SAP Analytics Cloud’ platformu, hızlı çekim kamera görüntüleri ve sensör verilerini analiz ederek topun pozisyonu ve oyuncu performanslarının gerçek zamanlı raporlanmasını sağlıyor.

Intelligent Enterprise (Akıllı İşletmeler)SAP, ziyaretçileri bir spor markasının tüm süreçlerinin uçtan uca kusursuz işlediği ve tüm ekosistemiyle entegre dijital dünyasını keşfetmeye davet ediyor.

Geleceğin Alışveriş Deneyimi: CarrefourSA & SamsungBuzdolabınızın ve marketinizin iş birliği yaptığı yeni dünya çok yakın. Teknoloji iş birlikleri ile buzdolabınızdaki ürünleri takip eden, sizin damak tadınızı tanıyan ve size özel ürün ve tarifler sunan bir platforma dönüşüyor. Samsung ve CarrefourSA iş birliği ile geleceğin mutfak alışverişini SAP NOW İstanbul’da deneyimleyin.

CarrefourSA ile Akıllı PerakendeMağaza içindeki nesneleri, müşteri hareketlerini ve satışı gerçek zamanlı takip ederek, ileri analitik ve tahminleme yetenekleri ile mağazanın nabzını tutuyoruz.

Intelligent Entertainment Park (Akıllı Eğlence Parkı)Ziyaretçileri tanıyan, ne istediklerini bilen ve taleplerine göre yeni servisler tasarlayabilen; sahadaki cihaz ve ekipmanların her daim güvenilir ve çevreye duyarlı çalışmasını sağlayan akıllı eğlence parkı simülasyonu SAP teknolojileri ile hayat buluyor.

SAP Digital Boardroom (Dijital Yönetim Kurulu):Ziyaretçiler, SAP’nin Yönetim Kurulu odalarını dijitalleştiren analitik çözümü Digital Boardroom’un son versiyonunu inceleme fırsatı bulacak.

Charly ChatbotCebinizdeki akıllı asistan Charly Chatbot, gıda alışverişiniz için ürün aramalarını ve siparişlerinizi sizin adınıza yöneterek dijital müşteri deneyimini eğlenceli hale getiriyor.

Future of Work (Geleceğin İş gücü)- HR Digital ExperienceÖne çıkmak isteyen tüm işverenler, şirketin stratejisi ile çalışanların şahsi hedefleri ve istekleri arasında doğru bir bağlantı kurmaya çalışıyor. Geleceğin iş gücüne hazır olmak ve mükemmel çalışan deneyimi sunmak için şimdi tam zamanı!

Tedarik Zincirinde BlockchainKurumsal iş süreçlerinde Blockchain senaryoları; yarı iletkenlerin köken takibi, uluslararası ticarette “Deniz Taşımacılığı”, tarladan sofraya gıda takibi.