ERP HABER – Çalışanların teknolojiden en büyük beklentisi işlerini kolaylaştıran, öğrenmesi ve kullanması kolay, esnek sistemlerdir. Microsoft İş Çözümleri Direktörü Ozan Öncel, Microsoft Dynamics ERP’nin modern kullanıcı ara yüzü ile kullanıcılara konfor sağladığını bildiriyor. Sn. Ozan Öncel Microsoft ERP Çözümleri hakkında bize daha detaylı bilgiler verdi.

ERP HABER: Microsoft’un ERP çözümleri hakkında bilgi verir misiniz?

Ozan Öncel: Microsoft’un ERP alanındaki çözümleri Microsoft Dynamics ürün ailesi içerisinde bulunan Dynamics AX ve Dynamics NAV ürünleridir. Microsoft, ürünlerini her ölçekteki kurumun temel ve sektörel iş süreçlerine ve ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde güncel yazılım teknolojisi ile esnek ve güvenilir bir altyapı üzerinde geliştirmiştir. ERP Çözümleri Dynamics AX orta ve büyük ölçekteki kurumların, Dynamics NAV ise KOBI ölçeğinde kurumların ihtiyaçlarına göre optimize edilmiştir. Dynamics ürün ailesi içerisinde bulunan Dynamics CRM ürünü ile satış yönetimi, müşteri ilişkileri, pazarlama faaliyetleri, kampanyalar, fırsatlar, teklifler, servis talepleri, sosyal ağ bağlantısı vb ihtiyaçların etkin bir şekilde yönetildiği bir çözümde sunulmaktadır.

microsoft dynamics erp çözümleri türkiye

ERP HABER – Microsoft Dynamics ERP çözümleri olarak diğer yazılımlarından farkınız nedir?

Ozan Öncel: Dynamics ERP ürünleri tüm ölçekteki kurum ihtiyaçlarını sektöre özel çözümler ile sunabilmesinin yanında, güncel yazılım teknolojilerinin üzerinde geliştirilmiş olması sebebi ile hızlı ve kolay şekilde geliştirmeye olanak sağlayan esnek, verimli ve güvenilir bir yapı oluşturulmaktadır. Microsoft’un diğer tüm uygulamaları ile doğal uyumu ve kullanıcı dostu modern ekranları ile kurumların yaptıkları yatırımın geri dönüşünü en kısa zaman içinde almalarını sağlar. Bunların yanında Dynamics ERP ürünleri toplam sahip olma maliyeti açısından kısa ve uzun vadede önemli avantaj sağlamaktadır.

Yeni coğrafyalara  genişleme

Microsoft Dynamics ERP, 36 ülkeye ilişkin yasal gereksinimleri karşılamak üzere yerleşik olarak gelen ülkeye özel yerelleştirmelerle, operasyonlarınızı yeni coğrafyalara genişletmenize olanak tanır. İş uygulamalarını uyumlu hale getirmek ve hızlandırmak için, çok merkezli uluslararası kuruluşlarda aynı verileri, iş kurallarını ve süreçlerin paylaşımını sağlar.