ERP HABER – Kurulduğu 1989 yılından bu yana, hem müşteri hem de çözüm ortakları ile büyümeyi sürdüren IAS, her yıl artan proje sayısı ile yoluna devam ediyor. 2012 yılı hedeflerini gerçekleştiren IAS Türkiye Ofisi, Türkiye’deki toplam CANIAS ERP kullanıcı sayısını 8.000, müşteri sayısını da 350’nin üzerine çıkartmış oldu.

2012 yılı ile ilgili değerlendirmesinde IAS Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Erhan Sunguroğlu şunları söyledi:

“2012 yılında aralarında Natura Gıda (Ülker Golf), Promat Matbacılık, Jakko Plastik, İnterplast Mühendislik, Birsa Halı, Ekosinerji Elektrik, Corvus Teknoloji, Mutaş Halı, Akuvatur Su Ürünleri, Green Chamicals, Çakmak Yapı Malzemeleri gibi sektöründe isim yapmış, 50’nin üzerinde firmayla daha CANIAS ERP projesine başladık ve projelerin 1.fazları tamamlandı. Çok yakın zamanda Başarı Hikâyeleri ile projelere ait gelişmeleri detaylı olarak duyuracağız.

Canias ERP sektörel çözümlerimizi zenginleştirmek en önemli hedeflerimizden birisi

2013 yılında da aynen geçmiş yıllarda olduğu gibi yeni sektörlere girerek sektörel çözümlerimizi zenginleştirmek en önemli hedeflerimizden birisi. Hali hazırda çözüm sunduğumuz sektörlerle alakalı da sürekli iyileştirme çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Ürünümüzü ve hizmetlerimizi tamamen müşterilerin ihtiyacına göre konumlandırma felsefesi ile her geçen gün müşteri ihtiyaçlarına daha yakın bir çözüm haline geliyoruz.

CANIAS ERP’nin esnek uyarlama yapısı, teknolojik açıdan sunduğu avantajlar, proje ekiplerimizin kalitesi ve büyüklüğü değerlendirildiğinde, firmalar için tercih edilme oranımızın her geçen yıl biraz daha artıyor olmasının çok normal bir sonuç olduğunu görebiliyoruz.

Sektördeki 23 yıllık yazılım geliştirme tecrübemizi ve projelerdeki bilgi birikimimizi müşteri beklenti ve istekleriyle buluşturduğumuzda elde ettiğimiz başarı bizi oldukça memnun ediyor.”