Bina Elektromekanik tesisatı, yangın söndürme sistemleri, endüstriyel tesis taahhüt hizmetleri ve enerji verimliliği alanında anahtar teslim projeler gerçekleştiren Unimep, projelerinin planlamadan teslimata tüm süreçlerini Workcube ERP ile yönetecek.

unimep_workcube-projesi-600

 

Unimep’in e-Dönüşüm projesinde Workcube’ün Proje Yönetim bileşenleri başta olmak üzere satış, satın alma, muhasebe, finans, stok, taşeron, hak ediş, sözleşme, bütçe, masraf ve insan kaynakları uygulamaları yer alıyor. Farklı kategorilerde projeler gerçekleştiren Unimep, yurtiçi ve yurtdışı şantiyelerine ait tüm işlemleri de dahil edeceği Workcube ERP ile her bir projeyi aşamalarıyla takip edebileceği, hak edişlerini anlaşma bazında yönetebileceği, projelere ait malzeme ihtiyaç planlamasını kontrol altına alabileceği bütünleşik bir yapıya kavuşacak.

Unimep, Workcube’ün kullanıcı sınırsız modellemesi sayesinde tüm çalışanlarını sisteme eriştirerek taleplerin şantiye bazında sistemden yapılmasını ve tüm taleplerin tek merkezden yönetilmesini sağlayacak.

Unimep; proje sürecindeki satış, satın alma, hakediş, masraf ve iş gücü maliyetlerinin yanı sıra finans ve muhasebe işlemlerinin de ilişkilendirileceği yeni proje yönetimde projelere ait anlık icmal raporları alabilecek ve projenin kar-zarar durumlarını analiz edebilecek. Proje Yönetimi ile entegre çalışan Bütçe Yönetimi sayesinde bütçesel kontrollerini sistem üzerinden gerçekleştirebilir hale gelecek.

Firmanın kullanıma alacağı Workcube ile birlikte yöneticiler, sahadaki fiziksel ilerlemeleri anlık olarak izleyebileceği gibi, işverenin de şantiye programı hakkında düzenli ve sürekli bilgilendirilmesi sağlanacak. Bu kurgu sayesinde ana işveren, yöneticiler ve çalışanlardan oluşan tüm eko sistem yatırımları an ve an izlenebilecek.