ERP HABER – Web tabanlı kurumsal yazılım çözümleri üreticisi Workcube e-İş Sistemleri A.Ş.’nin 2010 hedefleri doğrultusunda hız kazandırdığı İş Ortaklığı Programı tanıtımı kapsamında eğitimler düzenlemeye devam ediyor.

Türkiye’de %100 Web tabanlı olan ve tüm ERP, CRM, İnsan Kaynakları, Proje Yönetimi, B2B, B2C, B2E, İçerik Yönetimi, Eğitim Yönetimi fonksiyonlarını tek platformda, %100 konsolide biçimde buluşturan Workcube, hem yatay pazarlarda hem de dikey sektörlerde iş ortaklarına çok geniş bir alanda iş yapma imkanı sunuyor.

2010 yılında daha katılımcı ve daha paylaşımcı bir anlayışla devam eden İş Ortaklığı Programı kapsamında Workcube, birlikte hareket edebileceği potansiyel iş ortağı adaylarına yönelik düzenlediği seminerlerin yenisini 26 Mayıs Çarşamba günü Workcube Seminer Salonunda gerçekleştirecek.

İş Ortaklığı Programının amaçlarından biri de birbirini çoğaltan ve pazarı büyüten, karlılığı yüksek bir iş networku yaratmak. İş ortakları arası rekabeti önleyici, iş ortaklarının bir birleriyle iş yapmasını destekleyici bir sistem kuran Workcube, iş ortaklarının başarılı Workcube projelerine imza atabilmeleri için bütün kaynaklarını seferber ediyor. Sunduğu eğitim, teknik, proje, marketing ve satış destekleriyle iş ortaklarının yetkinliklerini her geçen gün daha da arttırmayı hedefliyor.

İstanbul, Bursa, Kocaeli, Antalya gibi farklı bölgelerde iş ortaklarına sahip olan Workcube yeni iş ortakları edinmeye devam edecek. İstanbul’daki etkinliğinin yanı sıra, 2010 sonuna kadar Kayseri, Konya, Adana, Gaziantep, İzmir, Ankara gibi sanayileşmiş kentlerde edineceği iş ortakları kanalıyla Anadolu’da daha da yaygınlaşmayı hedefleyen Workcube, birlikte hareket edebileceği iş ortağı adaylarını 26 Mayıs Çarşamba günü eğitime davet ediyor.

Workcube İş Ortaklığı Programı Semineri

15.00 – 16.30              Workcube Felsefesi, Teknolojisi ve Kurumsal Yazılım Pazarının Geleceği – Ömer Turhan/YKB

16.30 – 16.45              Kahve arası

16.45 – 17.30        Workcube İş Ortaklığı Programı; İş Ortaklığı Kategorileri, Kazanımlar, İş Birliği Esasları – Emre Bircan/İş Geliştirme Direktörü

17.30 – 18.30              Workcube Live Demo-Workshop – Emre Bircan/İş Geliştirme Direktörü

18.30                            Soru – Cevap

Tarih: 26 Mayıs Çarşamba

Saat: 15.00 – 18.30

Yer: Workcube Seminer Salonu – Katip Salih Sokak No:24 Koşuyolu