ERP HABER – Yalın Enstitü Derneği’nin düzenlediği “Görsel Fabrika” başlıklı seminer, fabrika yöneticilerinin iş süreçlerinin her ayrıntısına hakim olmalarını, kendi işleri ile ilgili farkındalıklarını artırmalarını sağlayacak. Böylelikle hatalı üretim ve iş kazalarının önüne geçilmesini destekleyecek formüllerin paylaşılacağı seminer, 19 Şubat 2011′de, Bursa Almira Hotel’de düzenlenecek.

Yalın Enstitü Derneği (lean.org.tr) , yeni bir seminere daha imza atıyor. “Görsel Fabrika” başlıklı seminer, 19 Şubat 2011′de, Bursa Almira Hotel’de gerçekleştirilecek.

Fabrika yöneticilerinin “fabrikada uçan kuştan” haberdar olmalarını sağlayacak ipuçlarının paylaşılacağı seminerde, “Görsel Fabrika” başlıklı sistemin sunduğu formüller aktarılacak. Üretim süreçlerini görsel olarak takip etmeyi mümkün kılan bu sistemin amacı, üretimin seyrine ilişkin an be an bilgi sahibi olunmasını ve şirket içi iletişimdeki eksikliklerin giderilmesini sağlayarak verimliliği artırmak olarak özetleniyor. Organizasyon, standartlaşma ve iletişimin ön planda olduğu sistem, hatalı üretim ve iş kazalarının azalmasını da destekliyor.

Eğitim; Türkiye’de birçok fabrikanın TPM Mükemmellik Ödülü’ne ulaşma süreçlerinde görev almış, Yalın Enstitü Derneği eğitmenlerinden Lemi Güngördü tarafından verilecek.

Program, fabrikalarında görsel iletişim ve yönetimi uygulama durumunda olan yöneticiler, mühendisler ve teknisyenlerin katılımına yönelik olarak hazırlandı.

Yalın Enstitü Derneği (www.lean.org.tr) (www.yalinenstitu.org.tr), 2002 yılında, yalın felsefeyi ve düşünceyi ülke genelinde benimsetmek, yalın uygulamaları yaygınlaştırarak Türkiye’nin rekabet gücünü arttırmak ve sonuç olarak Türk sanayi ve hizmet sektörüyle işbirliği halinde işletmelerin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla kurulmuştur.