e-Fatura entegrasyonu, e-Fatura özel servis sağlayıcılığı, e-Fatura arşivlemesi, e-Defter uygulaması, e-Arşiv uygulaması, KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) ve e-Ticaret portalı üzerinden bankacılık hizmetleri için çevrimiçi uygulama çözümleri sunan eFinans, Zirve yazılımın düzenlediği e-Defter, e-Fatura eğitim ve tanıtım seminerlerine katıldı.

eFinans

Ankara, Kayseri, Mersin, Adana, Gaziantep, Konya ve son olarak da Bursa’da düzenlenen seminerler kapsamında e-Finans çözüm ortağı Zirve Yazılım’ın e-Dönüşüm ürünleri tanıtılırken eFinans’da ürün ve hizmetleri ile katılımcıları bilgilendirdi.

Yoğun katılımın olduğu seminerler kapsamında Türkiye’nin dört bir yanından katılımcıların iştirak ettiği etkinliklerde, eFinans yeni nesil e-Dönüşüm çözümleri ile zirveye katılan firma yetkililerinin sorularını yanıtladı.

eFinans Billentis Raporunda…

Küresel e-Fatura başvuru kaynağı olan Billentis Raporu’nun 2014 yayınından sonra Billentis 2015 Raporu’nda da yerini alan eFinans, EESPA’nın (European E-Invoicing Service Providers Association) tek Türk üyesidir. eFinans müşterilerine, e-Fatura entegrasyonu, e-Fatura özel servis sağlayıcılığı, e-Fatura arşivlemesi, e-Defter uygulaması, e-Arşiv uygulaması, KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) ve e-Ticaret portalı üzerinden bankacılık hizmetleri için çevrimiçi uygulama çözümleri sunmaktadır. Gelir İdaresi Başkanlığı’nın getireceği yeni uygulamalar kapsamında, e-İrsaliye ve benzeri hizmetleri de portföyüne eklemeyi planlamaktadır.